H f society με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει τη απόκτηση πράσινου σήματος από τη WE Energy.

100% Καθαρή Πράσινη Ενέργεια.

Η απόκτηση πράσινου σήματος από τη WE Energy σημαίνει πως η εταιρεία μας κάνει χρήση ηλεκτρικού ρεύματος που παράγεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Η We Energy, είναι μία Ελληνική εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος, προμήθειας πράσινων πιστοποιητικών, παροχής υπηρεσιών Φορέων Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ) και μέλος του Ομίλου Eunice Energy Group .

Πρόκειται για το μοναδικό πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα που είναι σε θέση να παρέχει επίσημη κρατική και εταιρική πιστοποίηση μέσω του Διαχειριστή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε., ότι η ενέργεια που προμηθεύονται όλοι οι πελάτες του προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές όπως ο ήλιος και ο άνεμος.

Η χρήση ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές αποτελεί προτεραιότητα της f society.

Αυτό τυγχάνει, όχι μόνο ως αναπόσπαστο μέρος των στόχων μας για αειφορία. Είναι επίσης και κεντρικός πυλώνας της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας και της υποχρέωσης μας απέναντι στο κόσμο.

Μπορείτε να δείτε την επίσημο έγγραφο της πιστοποίησης, μεταβαίνοντας εδώ.