Τεχνογνωσία

Η τεχνογνωσία μας

Έχοντας υπηρετήσει σημαντικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουμε αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία και εμπειρία, δημιουργώντας τη δική μας δεξαμενή γνώσεων. Συνδυάζοντας το ανθρώπινο δυναμικό μας με την προηγούμενη εμπειρία, έχουμε αναπτύξει μια ιδιόκτητη μεθοδολογία για την επίλυση προκλήσεων συμμόρφωσης, διαχείρισης κινδύνων και ασφάλειας πληροφοριών. Σήμερα, αυτή η μεθοδολογία χρησιμεύει ως η ραχοκοκαλιά της προστιθέμενης αξίας μας για τους πελάτες.

Τεχνολογία

Ενδυνάμωση της τεχνολογίας

Στην f society, η τεχνολογία είναι η κινητήρια δύναμή μας. Το καινοτόμο συμβουλευτικό μας μοντέλο περιστρέφεται γύρω από ευφυείς υπηρεσίες συμμόρφωσης, αξιοποιώντας την εσωτερική μας τεχνολογία για την αποτελεσματική συγκέντρωση δεδομένων. Αυτό επιτρέπει απρόσκοπτες διαδικασίες συμμόρφωσης και διαχείρισης κινδύνου, υποστηριζόμενες από πληροφορίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και υπολογισμούς κενών συμμόρφωσης.

Πιστοποιήσεις και βραβεία

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τις πολυάριθμες πιστοποιήσεις και τα βραβεία μας, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για αριστεία και αναγνώριση στον κλάδο:

Επιτυχία

Το χρονικό της επιτυχίας μας

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας, είχαμε το προνόμιο να εξυπηρετήσουμε αξιότιμους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής κυβέρνησης και δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Έχουμε επίσης συμμετάσχει ενεργά σε ερευνητικά έργα αιχμής, κερδίζοντας αναγνώριση και εμπιστοσύνη από μια ποικίλη πελατειακή βάση, η οποία περιλαμβάνει ΟΤΑ, ΝΠΙΔ, ΝΠΔΔ, ασφαλιστικά ταμεία, βαριά βιομηχανία, εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, ομίλους υγείας, εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις, και διάφορους άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Αποστολή

Αποστολή

Στην f society, η αταλάντευτη αποστολή μας είναι να είμαστε ο καταλύτης για θετικές αλλαγές, ενδυναμώνοντας τις επιχειρήσεις να υπερέχουν στην ψηφιακή εποχή. Παρέχουμε τεχνολογικά προηγμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη, προσφέροντας πραγματική αξία και μετρήσιμο αντίκτυπο. Η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε αριστεία, χτίζοντας μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία και να κατακτήσουν νέους ορίζοντες.

Όραμα

Όραμα

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου η καινοτομία ευδοκιμεί, τροφοδοτούμενη από τις λύσεις μας που βασίζονται στην τεχνολογία και την απαράμιλλη τεχνογνωσία μας. Ως πρωτοπόρος στον κλάδο, η f society φιλοδοξεί να είναι ο συνεργάτης για οργανισμούς που επιδιώκουν να αγκαλιάσουν τις ψηφιακές προκλήσεις και να επιτύχουν βιώσιμη επιτυχία. Το όραμά μας είναι να είμαστε γνωστοί για τον μετασχηματιστικό μας αντίκτυπο, να μας εμπιστεύονται οι πελάτες, να μας σέβονται οι συνάδελφοί μας και να μας θαυμάζουν για την αφοσίωσή μας στην αριστεία.

Ελάτε μαζί μας στην f society, όπου η καινοτομία, η τεχνογνωσία και η αφοσίωση συγκλίνουν για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές και συμβατό περιβάλλον, θέτοντας τα θεμέλια για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Μαζί, ας επαναπροσδιορίσουμε τη συμμόρφωση και ας προωθήσουμε την επιχείρησή σας προς ένα λαμπρότερο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ