Προώθηση της δράσης για το κλίμα με συμβουλευτικές υπηρεσίες ISO 14064

Δώστε τη δυνατότητα στον οργανισμό σας να είναι ηγέτης στην κλιματική αλλαγή με το πρότυπο ISO 14064 – το πρότυπο για τη μέτρηση, την αναφορά και την επαλήθευση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας ISO 14064 είναι σχολαστικά προσαρμοσμένες για να καθοδηγήσουν την επιχείρησή σας στην ποσοτικοποίηση των εκπομπών, στον καθορισμό στόχων μείωσης και στην αποτελεσματική επικοινωνία των προσπαθειών σας για το κλίμα. Είτε στοχεύετε να ενισχύσετε την περιβαλλοντική σας αξιοπιστία, να ευθυγραμμιστείτε με τις παγκόσμιες πρωτοβουλίες για το κλίμα ή να αντιμετωπίσετε προληπτικά τις ανησυχίες των ενδιαφερόμενων μερών, οι εξειδικευμένες λύσεις μας ανοίγουν το δρόμο προς τα εμπρός.

Ο αντίκτυπος του ISO 14064 στον οργανισμό σας

Στον σημερινό κόσμο, οι επιχειρήσεις δεν έχουν πλέον την πολυτέλεια να αγνοούν το αποτύπωμα άνθρακα. Το ISO 14064 παρέχει ένα δομημένο πλαίσιο που δίνει τη δυνατότητα στον οργανισμό σας να μετρά, να διαχειρίζεται και να μετριάζει με ακρίβεια τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Πέρα από τον μετριασμό των κινδύνων της κλιματικής αλλαγής, το ISO 14064 μεταφέρει τη δέσμευσή σας για διαφάνεια, υπευθυνότητα και βιωσιμότητα, καθιστώντας την επωνυμία σας πιο ελκυστική για συνειδητούς καταναλωτές, επενδυτές και συνεργάτες.

Με το ISO 14064, μπορείτε να:

 • Ακριβής μέτρηση εκπομπών: Ποσοτικοποιήστε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου με ακρίβεια, βοηθώντας στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων και στις στοχευμένες προσπάθειες μείωσης.
 • Αξιόπιστη υποβολή εκθέσεων: Επιτύχετε διαφάνεια και λογοδοσίας μέσω αξιόπιστης υποβολής εκθέσεων σχετικά με τις εκπομπές, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
 • Στρατηγικός σχεδιασμός μείωσης: Θέστε φιλόδοξους στόχους μείωσης των εκπομπών, προωθώντας την καινοτομία και την αποδοτικότητα σε όλες τις δραστηριότητές σας.
 • Συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μερών: Εμπλέξετε τα ενδιαφερόμενα μέρη με διαφανή επικοινωνία σχετικά με τις επιδόσεις σας όσον αφορά τις εκπομπές, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση.
 • Παγκόσμια αναγνώριση: Ευθυγραμμιστείτε με τις διεθνείς πρωτοβουλίες για το κλίμα και αποδείξτε τη συμβολή σας στους παγκόσμιους στόχους για το κλίμα.

Το ταξίδι σας προς τη δράση για το κλίμα περιλαμβάνει ολοκληρωμένες διαδικασίες, πολιτικές και διαδικασίες που οδηγούν σε απτή μείωση των εκπομπών.

Πλοήγηση στη διαχείριση εκπομπών ISO 14064 με την f society

Στην f society, ειδικευόμαστε στην καθοδήγηση οργανισμών μέσω της ανάπτυξης, πιστοποίησης και συντήρησης των Συστημάτων Διαχείρισης Εκπομπών τους. Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει:

 1. Προσαρμογή διαδικασιών και διαδικασιών εκπομπών: Αναγνωρίζουμε ότι οι προκλήσεις εκπομπών κάθε οργανισμού είναι μοναδικές. Σε συνεργασία μαζί σας, καθορίζουμε τις πιο σχετικές κατευθυντήριες γραμμές για το Σύστημα Διαχείρισης Εκπομπών σας, καλύπτοντας πτυχές όπως η συλλογή δεδομένων, ο υπολογισμός εκπομπών και οι μεθοδολογίες αναφοράς.
 2. Καθορισμός σαφών ρόλων και ευθυνών:  Οι ειδικοί μας βοηθούν στην ανάθεση ρόλων και ευθυνών για κάθε διαδικασία διαχείρισης εκπομπών, διασφαλίζοντας μια εξορθολογισμένη προσέγγιση που μεγιστοποιεί τις προσπάθειες μείωσης.
 3. Ανάπτυξη απογραφής εκπομπών: Τα ακριβή δεδομένα εκπομπών αποτελούν το θεμέλιο της δράσης για το κλίμα. Βοηθάμε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων απογραφών εκπομπών, στον εντοπισμό πηγών εκπομπών και στη διασφάλιση της ακρίβειας των δεδομένων.
 4. Καθορισμός στόχων μείωσης: Σας καθοδηγούμε στον καθορισμό φιλόδοξων αλλά εφικτών στόχων μείωσης των εκπομπών, ενθαρρύνοντας την καινοτομία και τις συστημικές αλλαγές σε ολόκληρο τον οργανισμό σας.
 5. Ετοιμότητα επαλήθευσης: Ως μέρος της υπηρεσίας μας, προετοιμάζουμε τον οργανισμό σας για επαλήθευση από τρίτους ελεγκτές. Διασφαλίζουμε ότι τα δεδομένα εκπομπών και οι αναφορές σας ευθυγραμμίζονται άψογα με τα πρότυπα ISO 14064.
 6. Συνεχής υποστήριξη εκπομπών: Η δέσμευσή μας επεκτείνεται μετά την πιστοποίηση, προσφέροντας συνεχή υποστήριξη για το Σύστημα Διαχείρισης Εκπομπών σας. Αυτό περιλαμβάνει την παρακολούθηση της εφαρμογής, την ευθυγράμμιση με τα μεταβαλλόμενα πρότυπα και την προσαρμογή στις εξελισσόμενες μεθοδολογίες διαχείρισης εκπομπών.
 7. Εκπαίδευση στην διαχείριση και μείωση των εκπομπών

Γιατί να επιλέξετε την f society για το ταξίδι σας στο ISO 14064;

 • Ηγηθείτε της δράσης για το κλίμα: Λάβετε προληπτικά μέτρα για τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής.
 • Βελτιώστε τη διαχείριση εκπομπών: Βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες για τη μείωση των εκπομπών.
 • Ενισχύστε τη βιωσιμότητα: Επιδείξτε δέσμευση στους παγκόσμιους κλιματικούς στόχους.
 • Συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μερών: Ενισχύστε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση μέσω διαφανούς επικοινωνίας

Αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της f society

Η αφοσίωσή μας στην ικανοποίησή σας οδηγεί κάθε φάση του έργου σας και πέρα από αυτήν. Παρέχουμε ρεαλιστικές, οικονομικά αποδοτικές λύσεις που ενσωματώνονται απρόσκοπτα στους μοναδικούς στόχους διαχείρισης εκπομπών. Είτε πρόκειται για τον υπολογισμό των εκπομπών, τον καθορισμό στόχων μείωσης ή την ευθυγράμμιση με τα εξελισσόμενα κλιματικά πρότυπα, η f society προσφέρει αξιοποιήσιμα αποτελέσματα.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη δράση για το κλίμα; Επικοινωνήστε με την f society σήμερα  και οδηγήστε τον οργανισμό σας προς ένα πιο πράσινο, πιο βιώσιμο μέλλον.

Θέλετε να μάθετε πώς οι υπηρεσίες συμμόρφωσης GDPR της f society μπορούν να υποστηρίξουν τον Οργανισμό ή την Εταιρεία σας;

Συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω για να συζητήσουμε πώς μπορεί να γίνει πραγματικότητα.