f society logo

Η f society  ιδρύθηκε το 2017. Η έδρα της βρίσκεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο στην Καστέλα του Πειραιά, λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Ιδρύθηκε κάτω από τον ενθουσιασμό της νέας εποχής του Internet of Things (Ίντερνετ των Πραγμάτων). Είναι 100% Ελληνική εταιρεία.

Είμαστε Ελληνική Eταιρεία και είμαστε περήφανοι για αυτό!

Σημαντικές στιγμές στην ιστορία της Eταιρείας μας

11/2016

Η f society κερδίζει στο Blue Growth

Ως Start-up η f society κερδίζει το διαγωνισμό καινοτόμων ιδεών Βlue Growth με το έργο B.I. Matters.

04/2017

H f society ιδρύεται

Τον Απρίλιο του 2017 η f society ιδρύεται. Σπουδαία μυαλά, πολλά βιβλία, κάποιοι υπολογιστές και πολλή διάθεση για δημιουργία ξεκινούν να μετατρέπουν το όραμα σε πράξη.

05/2017

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσκαλεί την f society

Η Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσκαλεί την f society στη Μάλτα στην άτυπη συνάντηση Υπουργών Ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης.

07/2017

Δράση σε παγκόσμιο επίπεδο

H f society κλείνει τις πρώτες της διεθνείς συμφωνίες με εταιρείες από τις Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Κύπρο και Σαουδική Αραβία.

10/2017

Η f society κερδίζει στο Blue Growth III

Κερδίζει για δεύτερη φορά η f society το διαγωνισμό καινοτόμων ιδεών Βlue Growth με το έργο Destination Challenge.

12/2017

Η f society ολοκληρώνει την εργαλειοθήκη της για τον Γ.Κ.Π.Δ.

Αναπτύσσουμε τη δική μας μεθοδολογία για ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες συμμόρφωσης με τον Γ.Κ.Π.Δ. Η μοναδική μας μεθοδολογία μετατρέπει τη συμμόρφωση με τον Γ.Κ.Π.Δ. σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

05/2018

Η f society μιλάει για τον Γ.Κ.Π.Δ.

Προσκληθήκαμε ως ομιλητές σχετικά με τον ΓΚΠΔ, σε πολλές ανοιχτές συζητήσεις, συνέδρια και Οργανισμούς και Ιδρύματα. Στις 25 Μαΐου 2018 την πρώτη ημέρα εφαρμογής του Κανονισμού ο Ιδρυτής της μιλάει στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.

12/2018

Τα δεύτερα γενέθλια της f society

Η f society γιορτάζει τα δεύτερα της γενέθλια με 450 ολοκληρωμένα έργα, παροχή υπηρεσιών σε 15 χώρες και 92,4% ποσοστό αποδοχής προτάσεων συνεργασίας.

06/2019

Η f society βάζει τις βάσεις για την περεταίρω ανάπτυξή της

Η f society εστιάζει στην ενδυνάμωση των πελατειακών της σχέσεων και τη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών. Παράλληλα αποκτά 2 πιστοποιήσεις ISO (9001:2015, 27001:2013).

Και συνεχίζουμε!

Τι έπεται;

Μείνετε σε επαφή!

Και συνεχίζουμε!


Η φιλοσοφία μας εστιάζει στη δημιουργία σταθερών και ειλικρινών σχέσεων με τους πελάτες μας.  


Οι Υπηρεσίες μας


Οι υπηρεσίες μας ενσωματώνουν μία ολιστική προσέγγιση εκτίμησης των ανθρώπινων, περιβαλλοντολογικών και διαδικτυακών παραγόντων της ασφάλειας των κρίσιμων υποδομών και υπηρεσιών πληροφορικής.

Ειδικευόμαστε σε: Εκτίμηση Ρίσκου & Ασφάλειας, Έλεγχο Ευπαθειών Δικτύου, Κυβερνοασφάλεια, Σχέδιο Αποκατάστασης Καταστροφής στην τεχνολογία της πληροφορίας, Σχέδιο Επιχειρησιακής Συνέχειας και επιπρόσθετη Ασφάλεια.


Δημιουργούμε εξειδικευμένες οδηγίες συμμόρφωσης με τον Γ.Κ.Π.Δ. για Οργανισμούς, Εταιρείες και Ιδρύματα. Καθοδηγούμε τους Οργανισμούς και τις Επιχειρήσεις να κατανοήσουν τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουν έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωσή τους με τον Γ.Κ.Π.Δ. Η εταιρεία μας μπορεί να εκπαιδεύσει κατάλληλα εσάς και το προσωπικό σας σχετικά με τα δεδομένα που επεξεργάζεστε, τι δεδομένα διατηρείτε, γιατί τα κατέχετε, πόσο χρόνο πρέπει να τα διατηρείτε, καθώς και το που διατηρείτε/αποθηκεύετε τα δεδομένα αυτά.


Βελτιστοποιούμε τον τρόπο διαχείρισης μεγάλων όγκων δεδομένων (Big Data) Οργανισμών και μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Βοηθάμε τους πελάτες μας να επωφεληθούν από τη νέα εποχή των συνεχώς αναπτυσσόμενων αγορών προωθώντας την καινοτομία με γνώμονα τα δεδομένα.


Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν τo σύνολο των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, πλαισιώνοντάς τες με πολιτικές, αλλά και με τη δημιουργία και οργάνωση των διαδικασιών που θα τις υποστηρίξουν. Οι λύσεις που προσφέρουμε χαρακτηρίζονται από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με τις διαδικασίες και τις απαραίτητες τεχνολογίες πληροφορικής δημιουργούν το κατάλληλο συνδυασμό για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.


Παρέχουμε υπηρεσίες επιχειρηματικής ευφυΐας σε όλα τα στάδια, οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες συμβουλευτικής, απεικόνισης δεδομένων και δημιουργίας αναφορών. Βασιζόμενοι στα δεδομένα, βοηθάμε τους πελάτες μας στο να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για τις επιχειρήσεις τους. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο μας ως μοναδικό, και επιλέγουμε κάθε φορά τις υπηρεσίες που ικανοποιούν καλύτερα τις ανάγκες του πελάτη μας.


Επιτυχία μέσω των πελάτων μας!

Έχοντας υιοθετήσει μία πελατοκεντρική προσέγγιση των υπηρεσιών μας, βοηθάμε τους πελάτες μας να αυξήσουν την απόδοση της επιχείρησης τους. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες τους εστιάζουμε στην τεχνολογία πληροφοριών, την ανάλυση δεδομένων και ρίσκου μετατρέποντας τις ανάγκες τους σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Βοηθάμε τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους αποφάσεις, τα κανάλια επικοινωνίας, τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας τους, εφαρμόζοντας κάθε φορά το επιχειρησιακό σύστημα που τους υποστηρίζει καλύτερα.  


Ολοκληρώνουμε  τα έργα μας εντός χρόνου και προϋπολογισμού. Αυτό δουλεύει! Ακούγεται κοινότυπο, αλλά αποτελεί  το χαρακτηριστικό για τη διατήρηση μακροχρόνιων επιχειρηματικών σχέσεων.


Που διαφέρουμε;


Το κύριο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα στηρίζεται στη δέσμευσή μας για συνεχή ικανοποίηση των αναγκών σας από την πρώτη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας αλλά και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Δίνουμε έμφαση στην ικανοποίησή σας σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας, τόσο στη διάρκεια αυτής αλλά όσο και στην υποστήριξή σας μετά την ολοκλήρωσή της.

Ερχόμαστε με έτοιμες ερωτήσεις που θα οδηγήσουν τελικά σε λύσεις οικονομικά βιώσιμες οι οποίες πραγματικά δουλεύουν, για την εταιρεία και το προσωπικό σας. Λύσεις εύκολα αποδεκτές και εφαρμόσιμες από εκείνους που προορίζονται να βοηθήσουν.

Οι προτάσεις μας μπορεί να περιλαμβάνουν μΊα λύση σε ένα πρόβλημά σας, μία σειρά ενεργειών, ή απλά μία ιδέα!

Οι άνθρωποί μας έχουν πραγματικό πάθος στο να προσφέρουν λύσεις που ενδυναμώνουν το προσωπικό και την εταιρεία σας, πάντα στο πλαίσιο ενός αυστηρού προσωπικού κώδικα δεοντολογίας που τους χαρακτηρίζει. Επιπρόσθετα διαθέτουν ανεπτυγμένες δεξιότητες επικοινωνίας που διευκολύνουν την ομαδική εργασία, το οποίο αποτελεί θεμέλιο για την επιτυχία.

Δεν προσεγγίζουμε τον πελάτη μας με τη νοοτροπία του πωλητή. Προσπαθούμε πάντα να κατανοήσουμε πρώτα τις ανάγκες σας πριν προτείνουμε οποιαδήποτε λύση.

Γι’ αυτό η ροή των εργασιών μας ξεκινάει και τελειώνει με εσάς.


Οδηγούμαστε με ασφάλεια και ποιότητα!


Διατηρούμε δύο πιστοποιήσεις ISO, ISO 9001:2015 & ISO 27001:2013.

Δεν είμαστε μία απρόσωπη εταιρεία. Είμαστε η f society και αποτελούμαστε από ανθρώπους. Μη διστάζετε, ελάτε να μας γνωρίσετε.