Γνωρίστε την εποχή του IoT

Υπηρεσίες ΤΠΕ

Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα της νέας εποχής. Οι υπηρεσίες της f society καλύπτουν τo σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των πελατών της. Πλαισιώνονται με πολιτικές, αλλά και με τη δημιουργία και οργάνωση των διαδικασιών που θα τις υποστηρίξουν. Οι λύσεις που προσφέρει η f society χαρακτηρίζονται από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της σε συνδυασμό με τις διαδικασίες και τις απαραίτητες τεχνολογίες πληροφορικής δημιουργούν τον κατάλληλο συνδυασμό για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.


Web – Δίκτυα


Η f society χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και πόρων ανοιχτού κώδικα για να προσφέρει στους πελάτες της μία σύγχρονη, ασφαλή και ποιοτική on-line υποδομή για τους ίδιους και τον Οργανισμό τους.


Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Εγκαταστάσεων Ανεμογεννητριών


Πολύ συχνά για τους ιδιοκτήτες των αιολικών πάρκων υπάρχει η πιθανότητα απόρριψης της αίτησης αδειοδότησης, λόγω πιθανών ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών που μπορεί να υπάρξουν κατά τη λειτουργία των αιολικών πάρκων. Η μοναδική μέθοδος της f society, εντοπίζει τις βέλτιστες περιοχές – σημεία που μπορούν να τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα παρεμβολής ραδιοκυμάτων.


Εκπαίδευση


Η f society προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών κατάρτισης ως εξής:

  • Στο χώρο των πελατών της:  με την παροχή εξειδικευμένου εκπαιδευτή στην τοποθεσία τους, βάσει προγράμματος που ικανοποιεί τις ανάγκες τους.
  • Προσαρμοσμένη εκπαίδευση:  για να καταστήσει την εκπαίδευση πιο σχετική για τους υπαλλήλους των πελατών της, προσαρμόζει την εκπαίδευση χρησιμοποιώντας τα δεδομένα της εταιρείας των πελατών της.


Συμβουλευτικές υπηρεσίες ΤΠΕ


Η f society προσφέρει λύσεις υλικού και λογισμικού στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων, οι οποίες αποτελούνται από ολοκληρωμένες λύσεις για:

  • Συστήματα και σχεδιασμό δικτύου
  • Δρομολογητές πολλαπλών υπηρεσιών
  • Πρόσβαση Ethernet
  • Πλατφόρμες βελτιστοποίησης WAN
  • Λύσεις Wi-Fi

Οι παρουσίες της f society στο χώρο του ICT

Η f society συμμετέχει σε:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε πως οι υπηρεσίες της f society μπορούν να μεταμορφώσουν τον Οργανισμό ή την Εταιρεία σας; Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες.