Μπείτε στην εποχή του IoT

Υπηρεσίες ΤΠΕ

Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα της νέας εποχής. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν τo σύνολο των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Πλαισιώνονται με πολιτικές, αλλά και με τη δημιουργία και οργάνωση των διαδικασιών που θα τις υποστηρίξουν. Οι λύσεις που προσφέρουμε χαρακτηρίζονται από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με τις διαδικασίες και τις απαραίτητες τεχνολογίες πληροφορικής δημιουργούν το κατάλληλο συνδυασμό για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.


Web – Δίκτυα


Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και πόρων ανοιχτού κώδικα για να σας προσφέρουμε μία σύγχρονη, ασφαλή και ποιοτική on-line υποδομή για εσάς και τον Οργανισμό σας.


Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Εγκαταστάσεων Ανεμογεννητριών


Πολύ συχνά για τους ιδιοκτήτες των αιολικών πάρκων υπάρχει η πιθανότητα απόρριψης της αίτησης αδειοδότησης, λόγω πιθανών ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών που μπορεί να υπάρξουν κατά τη λειτουργία των αιολικών πάρκων. Η μοναδική μέθοδος της f society, εντοπίζει τις βέλτιστες περιοχές – σημεία που μπορούν να τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα παρεμβολής ραδιοκυμάτων.


Εκπαίδευση


Προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών κατάρτισης ως εξής:
Στο χώρο σας:  με την παροχή εξειδικευμένου εκπαιδευτή στην τοποθεσία σας, βάσει προγράμματος που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.
Προσαρμοσμένη εκπαίδευση:
 για να καταστήσουμε την εκπαίδευση πιο σχετική για τους υπαλλήλους σας, μπορούμε να προσαρμόσουμε την εκπαίδευση χρησιμοποιώντας τα δεδομένα της εταιρείας σας.


Συμβουλευτικές υπηρεσίες ΤΠΕ


Η f society προσφέρει λύσεις υλικού και λογισμικού στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων, οι οποίες αποτελούνται από ολοκληρωμένες λύσεις για: συστήματα και σχεδιασμό δικτύου, δρομολογητές πολλαπλών υπηρεσιών, πρόσβαση Ethernet, πλατφόρμες βελτιστοποίησης WAN, λύσεις Wi-Fi.

Οι παρουσίες μας στο χώρο του ICT

Η f society συμμετέχει σε:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε πως οι υπηρεσίες μας μπορούν να μεταμορφώσουν τον Οργανισμό ή την Εταιρεία σας; Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες.