Ποιες είναι οι αρχές μας για τη λειτουργία της f society

Εστιάζουμε στον πελάτη!

Οι αρχές μας και η φιλοσοφία μας στοχεύουν στη δημιουργία μακροπρόθεσμών σχέσεων με τους πελάτες μας.

Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν προτείνουμε κάτι στον πελάτη που δεν επιφέρει πραγματική επιχειρηματική αξία και κάποια ανταμοιβή στην επένδυσή του. Πέρα από αυτή τη κεντρική φιλοσοφία, ο στρατηγικός μας στόχος είναι να είμαστε ένας πολύτιμος συνεργάτης και συμπαραστάτης στους πελάτες μας έτσι ώστε να τους βοηθήσουμε να επανασχεδιάσουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες τους και να πετύχουν στη νέα ψηφιακή εποχή.   

Αποστολή & Όραμα

Πώς, ποιος και γιατί;

«Το όραμά μας είναι οι πελάτες μας να είναι σε θέση να κατανοήσουν και να επωφεληθούν από τις ευκολίες, την ασφάλεια, την προοπτική και τις ευκαιρίες, της νέας αυτής εποχής υλοποιώντας  τις ιδέες τους σε έναν ασφαλές ψηφιακό κόσμο»

«Αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τις οποίες οι Πελάτες μας συστήνουν στους συνεργάτες τους,  οι Μέτοχοι θέλουν για τις εταιρείες τους, οι Σύμβουλοι επιλέγουν για τους πελάτες τους, οι Εργαζόμενοι είναι υπερήφανοι και οι Επενδυτές αναζητούν για μακροχρόνια οφέλη» .

Σκέψου παγκόσμια, Δράσε τοπικά!

 

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο

Η προσέγγιση «Σκέψου παγκόσμια, Δράσε τοπικά», όπως υποδηλώνει η ονομασία, αναφέρεται στη στρατηγική που εφαρμόζουμε. Σύμφωνα με αυτή υιοθετείται η παγκόσμια σκοπιά όσον αφορά τη διατύπωση του εταιρικού οράματος, των μακροπρόθεσμων σκοπών και στόχων και την εκπόνηση μιας αποτελεσματικής στρατηγικής για την επίτευξη αυτών.

Η f society ιδρύθηκε και λειτουργεί στην Ελλάδα. Παρέχει τις υπηρεσίες τις από την Ελλάδα, σε παγκόσμιο επίπεδο! Αυτή η απλή, αλλά ξεκάθαρη ιδέα οδηγεί τους  στόχους της. Για αυτό και η εταιρεία μας έχει ήδη πελάτες στις Η.Π.Α., Γερμανία, Μάλτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Σαουδική Αραβία, Καναδά και Κύπρο.

Περιβαλλοντική Ευθύνη

 

Η πρόοδος δεν μπορεί να επιτευχθεί  χωρίς αλλαγή και αυτοί που δεν μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους δεν μπορούν να επιτύχουν  τίποτα.

Διασφαλίζουμε ότι τα απορρίμματα  των επιχειρησιακών μας δραστηριοτήτων, αποθηκεύονται σωστά και με ασφάλεια, διαχειρίζονται κατάλληλα και συλλέγονται για  ανακύκλωση.

Οι 7 πράσινοι κανόνες μας:

  1. Ανακυκλώνουμε.
  2. Ενδιαφερόμαστε για τις εκπομπές της ακτινοβολίας που παράγουμε.
  3. Χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικές συσκευές φιλικές προς το περιβάλλον.
  4. Μειώνουμε τις εκπομπές CO2.
  5. Χρησιμοποιούμε νεφοϋπολογιστικές υπηρεσίες φιλικές προς το περιβάλλον.
  6. Καταγράφουμε την ημερήσια  κατανάλωση ρεύματος.
  7. Δημοσιεύουμε την μηνιαία επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τις δραστηριότητές μας.